Kedlubnová polévka
9. 2. 2010
Ingredience:
kedlubna
stroužek česneku
10 g másla
20 g hladké mouky
150 ml mléka
25 ml smetany
sůl
pepř
vegeta
stroužek česneku
10 g másla
20 g hladké mouky
150 ml mléka
25 ml smetany
sůl
pepř
vegeta
Návod k přípravě:
Kedlubnu oloupeme a pokrájíme na nudličky. V hrnci rozpustíme máslo, přidáme utřený česnek a kedlubnu a osmažíme dohněda. Posypeme moukou a zalijeme mlékem. Pak polévku ochutíme solí, pepřem a vegetou. Vaříme asi 20 minut a ke konci přilijeme smetanu.
Kedlubnu oloupeme a pokrájíme na nudličky. V hrnci rozpustíme máslo, přidáme utřený česnek a kedlubnu a osmažíme dohněda. Posypeme moukou a zalijeme mlékem. Pak polévku ochutíme solí, pepřem a vegetou. Vaříme asi 20 minut a ke konci přilijeme smetanu.
Komentáře
Přehled komentářů
Zatím nebyl vložen žádný komentář